iphone orten imei software spia android senza root klavye ve mouse kaydedici controllare traffico dati iphone 6 mobile fish

Kezdőlap arrow Cégünk
Cégünkről

Cégtörténet

A „HYPER" Automatika Szerviz megalakulása 1982-ben ágazati majd leányvállalati formában, 20 fővel indult.
Az elképzelt tevékenységhez alakítottuk ki nevünket, emblémánkat, mely stílusosan egy átmenő dugattyús henger körvonalaiban helyezkedik el és tevékenységünk kezdőbetűiből áll.


HYdraulikus
Pneumatikus
Elektromos
Rendszerek tervezése, gyártása, karbantartása.

A piaci igényeknek megfelelve az első 3-4 évben túlnyomó részt mechanikus vezérlésű gépeket, berendezéseket terveztünk, gyártottunk az édesipar, illetve a vegyipar részére. Például a, ,Négercsók" és a ,,Túró Rudi" gépsorok, hűtőalagutak, csokoládébevonók, valamint vegyipari flakontöltő és címkéző berendezéseket.
Ezt követően folyamatosan - évi 150-180 db - hidraulikus aggregátot gyártottunk belföldi megrendelőink részére. Ebben az időszakban dolgozói létszámunk 33 főre nőtt.
Forgácsolt alkatrészek, különböző hidraulikus vezérlőtömbök gyártására kaptunk - mezőgazdasági gépeket gyártó cégektől -  számunkra „nagy" megrendeléseket.

Nevünk megtartása mellett, 1989-ben átalakultunk KFT-vé. Megvásároltuk az eredetei telephelyet és gépi berendezéseket.

1992-ben a minőség garantálása érdekében vasároltunk hidraulika tömlőprést és technológiát Ausztriában.
Terveink szerint csak az általunk gyártott hidraulikus aggregátokhoz, karbantartásokhoz készítettünk volna tömlőket, de már az első évben nem várt mennyiségű rendelést kaptunk és kapunk azóta is, igy folyamatosan bővítjük a méretválasztékunkat és raktárkészletünk. Ma mar önálló termékként is hirdetjük az igény szerinti méretre gyártott tömlőinket.

Hasonló megfontolásból, 1994-től az általunk tervezett, gyártott és karbantartott pneumatikus célgépekhez új, műanyag csőből készült léghálózatok építését javasoltuk vásárlóinknak, a pneumatikus berendezések zavartalan működése érdekében. A léghálózatok tervezését és kiépítését is Kft-nk végzi.

A folyamatos műszaki fejlesztés és új technológiák megismerése és alkalmazása mellett 1999-ben kezdtük meg telephelyünk felújítását, a műhelyek, irodák bontását, építését, melynek eredményeként 2000. szeptemberétől immár 2000 m2-en, korszerű telephellyel várjuk vásárlóinkat, végezzük tevékenységünk.


Saját termékeink

 • Hidraulikus termékek (minta vagy egyedi tervek alapján)
  • hidraulika hengerek
  • elosztótömlők
  • hidraulika tartályok
  • tömlők
  • vezérlőtömbök
  • aggregátok
  • egyedi célgépek

 • Pneumatikus termékek
  • pneumatikus hengerek
  • vezérlő blokkok
  • egyedi célgépek
  • kompresszorházak gépi berendezéssel
  • léghálózatok

Kereskedelmi tevékenységünk

Szerződésben rögzített képviseletét látjuk el a Camozzi, Festo, SMC, NORGREN, Bosch Rexroth Pneumatika, Betta,  KAESER Kompresszor és az ASCO-JOUCOMATIC gyártmányokra.


Filozófiánk

A kezdetektől arra törekedtünk, hogy megbízhatóan működő berendezéseket tervezzünk és gyártsunk megrendelőinknek. Ez a szemlélet vonatkozik a képviselt cégek termékeire is. Nem voltunk, és nem vagyunk hajlandóak a minőség rovására drasztikusan csökkenteni egy adott célgép árát a megrendelő kérésére sem. Emiatt eleinte sok árversenyt elvesztettünk, de az idő minket igazolt, s ma már számos, korábban a szemléletünk miatt "elpártolt" megrendelőt ismét folyamatos partnereink között tudhatunk.

 
  
Copyright  ©  2000-2009 Hydro-Hyper Kft.powered by wilcon
Informl - Folyamatosan bvl informcis bzis